Press Release

Het Nederlandse Saleduck verovert de Europese online consumentenmarkt

Press release July 20, 2015

Saleduck (voorheen Bridge Marketing B.V.) kan met trots melding maken van het feit dat ze een nieuwe corporate branding-strategie hebben bepaald, de corporate website www.saleduck.com hebben gelanceerd en dat ze de afgelopen maand toegetreden zijn tot de Deense en Finse online consumentenmarkt. Deze week, zal Saleduck ook live gaan in Oostenrijk en Zwitserland (Romandië).

 

Het succes van Saleduck wordt gekenmerkt door de verdubbeling van het aantal medewerkers in de eerste helft van 2015, resulterende in het verhuizen naar een nieuw kantoor dat drie keer zo groot is dan het huidige kantoor. Saleduck is half juli naar het nieuwe kantoor verhuisd.

 

“Ons Solden.be concept heeft zich bewezen door zeer succesvol te zijn in België. Grotendeels omdat we de Vlaamse gemeenschap in België hebben geïdentificeerd als onze doelgroep. We zijn daardoor marktleider sinds het begin van 2014. Het is een tot dusver een geweldige reis geweest en het voelt alsof dit slechts het begin is nu onze internationale uitbreiding in volle gang is.”, zegt ondernemer Domingo Karsten.

 

Thomas Koponen, Saleduck business developer: “Momenteel beleven we erg spannende tijden, zowel als een jong Europees bedrijf als een ontwikkeld merk. Middels onze strategie willen we blijven groeien en ons succes overbrengen naar onder bediende en snel groeiende markten in Europa.

 

De nieuwe merkstrategie en naam vervangen Bridge Marketing B.V. ondersteunen Saleduck’s nieuwe ‘One Company’ benadering. De implementatie van deze nieuwe universele visuele identiteit is ook onderweg voor de Soldesduck.be en Solden.be merken. De re-branding is erop gericht om een duidelijke en naadloze merkervaring te creëren voor klanten verspreid over alle markten.

 

De Saleduck merken delen een gedeeld symbool en een kleurenschema. Saleduck’s visuele merk bestaat uit een eend binnenin een paar van gele en blauwe prijskaartjes. Het kleurenschema is bepaald op een speelvol blauw en een zonnig geel, om zo associaties met vertrouwen (blauw) en koopjes & geluk (geel) verder te ontwikkelen. De Saleduck naam en het logo zullen worden afgebeeld in het overgrote deel van de geadverteerde en gepubliceerde producten.

 

Saleduck’s visie is om Europese online shoppers blij te maken en zij richt zich erop om deze missie te laten slagen door het klantvriendelijkste bedrijf te worden in de online consumentenmarkt. Om dit te bereiken streeft Saleduck er naar om de meeste kortingen en aanbiedingen te verzamelen op een plaats en Europese consumenten daarmee te dienen.

 

Informatie voor de pers:

Sjoerd Copier, CEO tel. +60 32 24 22 075

 

Saleduck is een snelgroeiende online aanbiedingswebsite die Europese consumenten helpt om online aanbiedingen te ontdekken. Saleduck is een handelsnaam van de Bridge Shopping Portals B.V. opgericht in 2010 en houd kantoor in Amsterdam. Saleduck is actief in Zwitserland, Denemarken, Finland, Oostenrijk en Turkije. In België opereert Saleduck onder de naam Soldesduck in Wallonië en als Solden.be in Vlaanderen.