Press Release

Saleduck.no tilbyr rabattkoder fra Norges mest populære nettbutikker

Press release September 8, 2015

Den norske nettsiden Saleduck.no ble opprettet i 2015. Nettsiden publiserer rabatter og tilbud fra populære nettbutikker. Med kun få klikk kan brukeren enkelt spare penger på sine kjøp online.

Bridge Shopping Portals BV ble grunnlagt i 2012 i Amsterdam, Nederland. Selskapet stiftet deretter Saleduck som nå finnes i syv land i Europa.
Grunnleggeren Domingo Karsten så behovet for en oversiktlig og tillitsfull nettside hvor alle de beste rabattkodene og tilbudene i et marked er oversiktlig samlet. Saleduck er allerede en suksess i andre europeiske land som Danmark og Finland. Etter stor suksess i disse markedene og som markedsleder i Belgia ønsker Saleduck å etablere seg i Norge. Saleduck.no har vært tilgjengelig i Norge siden starten av August 2015. Nettsiden har rabatter og tilbud fra de mest populære nettbutikkene i Norge.

De beste rabattkodene og tilbudene
Saleduck ønsker at nordmenn skal kunne handle med rabatter året rundt og ikke kun under salgsperioder. Nettsiden er enkel å bruke; finn den ønskede rabattkupongen eller tilbudet, deretter kopier rabattkoden fra Saleduck og bruk den i den aktuelle nettbutikken. 

Saleduck.no gir ulike tilbud som: rabattkuponger, gaver, leveransetilbud og velkomsttilbud. Daglig jobbet et norsk team med å oppdatere Saleduck.no med de nyeste tilbudene og rabattene. Med Saleduck kan du enkelt og raskt spare penger!

De største nettbutikkene i Norge
Saleduck.no sitt mål er dekke de aller mest populære nettbutikkene i Norge og til en hver tid tilby de nyeste og beste tilbudene og rabattene. Nettsiden dekker en rekke kategorier hvor man kan finne gode tilbud innen alt fra reise, klær, elektronikk og kjæledyr. Alle besøkende hos Saleduck vil finne en kategori som vil dekker deres behov.

Ytterligere informasjon for presse:

Domingo Karsten, Managing Director & Partner
Tlf: +31 (0) 20 30 80 282

Trude Grimstad, Country Manager, Norge.
Mail: trude@saleduck.com

Saleduck er en raskt voksende internettplattform som hjelper europeiske brukere å finne de beste rabatter og tilbud. Saleduck er en de av Bridge Shoppong Portals B.V som ble grunnlagt i 2010 i Amsterdam. Saleduck er aktiv i Sveits, Danmark, Finland, Østerrike, Tyrkia og Norge. Saleduck operer også som Soldenduck i Belgia (Wallonia), Sveits (Romandie) og som Solden.be i Belgia (Flandern).