Press Release

Gratis shopping som webshoptester hos Saleduck.dk

Press release October 14, 2015

Saleduck.dk har en god nyhed til alle shopaholics. Saleduck leder efter en indkøbstester til at handle i 20 populære webshops. Det er gratis og indkøbstesteren får lov til at beholde alle de købte varer. Jobbet går ud på at handle og anmelde de mest populære webshops på Saleduck.dk.

Den egnet kandidat skal være en erfaren og rutineret online shopper, der let kan finde rundt på hjemmesider og webshops. Person skal være god til at finde tilbud - være lidt af en tilbudsjæger, der helst shopper når der er tilbud og udsalg.

Formålet med dette jobtilbud, skyldes at Saleduck ønsker at kunne tilbyde deres besøgende en guide til diverse webshops. når de besøger hjemmesiden. Guiden skal informerer og hjælpe alle de danske online shoppere, ved at give dem anmeldelser, der kommer fra en online forbruger/shopper, der normalt sidder i samme situation og samme side af skærmen, når de skal handle på internettet. 

Saleduck ønsker at optimere brugeroplevelsen for online shoppere på nettet, ved at hjælpe dem med at finde tilbud og rabatkoder. Derudover også give dem en guide til diverse webshops. Således at online shopping altid forbliver en fornøjelse!

Ansøgningsprocessen er i startet. Ansøgere skal sende en kort og kreativ motivationsvideo med deres smartphone. I videoen skal ansøgeren demonstrerer, hvordan han/hun shopper online og vise glæden ved at modtage en købt vare med posten. Se mere på Saleduck.dk/Webshoptester
 

Yderligere information

Country Manager - Denmark
Trinh Vu
trinh@saleduck.com